KratomKing

100% pure organic Mitragyna Speciosa 

Miért a KratomKing?

Miért a KratomKing?

Szinte az összes fellelhető kratom, amelyet jelenleg szabadon vásárolhatsz az interneten, kizárólag Indonéziából származik, különösen Borneóból.

A Kratom ugyan más országokban is megterem, ám ezekben az országokban tilos az exportja.

Tehát ha kratomot észrevételezel a neten egy Indonéziától (Borneótól) eltérő származási ország, vagy terület nevével fémjelezve, az nagy valószínűséggel csak marketing-fogás.

Indonéziában minden kratom a „Mitragyna” nemzetségbe tartozó „Mitragyna speciosa” növény leveleiből származik. Olyan országokban, mint pl. Thaiföld vagy Vietnam, találhatunk a Mitragyna nemzetséghez tartozó más növényeket is, de ezek a tilalmak miatt nem elérhetők a piacon.

Tehát ha egy „Thai”, „Vietnam”,„Bali” nevű kratommal találkozol, vagy „Maeng Da”, „Kapuas”, „Elephant”, „Dragon”stb. fantázianevűvel, akkor is ugyanazt a növényt fogod megkapni. Ezek az elnevezések csupán csak az egyes színek százalékos arányát jelzik a kratomban,ezek ugyanis mind keverékek. Csak a szín az egyetlen tényező, ami megkülönbözteti egymástól a kratomokat.

Az eljárás a következőképpen néz ki: a „Mitragyna speciosa” leveleit összegyűjtik és feldolgozzák. A feldolgozás típusának megfelelően az alábbi termékeket kaphatjuk:

Zöld kratom: A leveleket összegyűjtik és szárítják. Utána összezúzzák és darálják.

Szuper zöld kratom: A leveleket összegyűjtik és először beltéren szárítják, utána összezúzzák és darálják. A por színe élénkebb, és a mitragyinin tartalma 0.2%-0.4%-kal magasabb.

Piros kratom: A vörös vénájú leveleket összegyűjtik és szárítják. Ezt követően összezúzzák és darálják. A por ugyan zöld színű, de vörös erezetű levelekből származik.

Szuper piros (Bentuangie)kratom: A leveleket leszedik, műanyag zacskókba helyezik, és néhány napig erjesztik. Ezután megszárítják, majd összetörik és leőrlik.

Sárga kratom: Az eljárás ugyanaz, mint a vörös kratomnál, csak rövidebb az erjesztési idő.

Fehér kratom: Ez a kratom a zöld és egy kis vörös keveréke, a levelek ereivel együtt, amelyek a fehér kratom sajátosságait adják. A levélvénák nem illeszkedhetnek megfelelően más kratom színekhez, de ez az indonéz szállítótól függ. A jobb minőségű erek elkülönülnek a levelektől, majd ezeket az ereket hozzáadják a fehér kratomhoz.

A feldolgozás típusával szerzi meg tehát a kratom a színét és a sajátosságait.

Mint írtuk fentebb, a szín az egyetlen dolog, ami megkülönbözteti a kratomokat egymástól. Természetesen találhatunk különbségeket a biztonságban, az őrlés minőségében, a sterilizálás módjában és hasonlókban is. Az Indonézián kívüli országok vagy területek neveivel ellátott karatomok – mint pl. „Borneo” – csak marketing célokat szolgálnak, és az olyan elnevezések, mint mondjuk a „Maeng Da” szintúgy marketing-szempontokat takarnak. Csupán az egyes színek százalékos arányát hivatottak jelezni a kratomban, ezek ugyanis keverékek. Egyszerű keverékek.

Mi, ha zöld kratomot küldünk, akkor 100%-ban zöldet küldünk. De ha példának okáért „Maeng Da Green”elnevezésűt rendelsz valakitől, akkor valójában 80% zöld és 20% vörös kratom keverékét kapod meg. Ha pedig „Bali Red” fantázianevű kratomot rendelsz, az valójában 60%-ban Red Fermented, 30%-ban zöld és 10%-ban fehér kratomot tartalmaz.

Az indonéz beszállítók így járnak el, hogy nagyobb mennyiségű termékhez jussanak. Ugyanakkor minden szállító másként keveri, és a legtöbben nem is teszik közzé a százalékos arányokat. A viszonteladók hazánkban vagy más országokban főként két okból értékesítik így tovább: egyrészt ugyanazon okból, mint az indonéz beszállítók – vagyis marketing-szempontok mentén –, másrészt pedig tudatlanságból, vagyis azért, mert egész egyszerűen nem rendelkeznek ezekkel a lényeges információkkal.

A keverékek ugyanakkor több okból is problémásak lehetnek számodra:

Például nem tudod,melyik szín „illik” igazán Hozzád. A kratom ugyanis nagyon egyéni, ezért fontos megtalálni a megfelelő színűt, ami a számodra ideális és elvárt hatást képviseli. Ha nem vagy kellően informált olyan színekre fogsz feleslegesen költeni, amelyekre valójában nem szeretnél, mert nincs is rájuk szükséged.Mondjuk, ha kizárólag zöld kratomot szeretnél, ez nem lehetséges a keverékes megoldásokkal.

Ezen okok miatt elveszítheted a rálátást és vele az irányítást az egyes szállítók összehasonlítása felett. Ha összeveted például a „Honza” és a „Pepa" "Maeng DaGreen”-jét, akkor ez – mondhatjuk – tisztességtelen, de legalábbis pontatlan összehasonlítás, mert előfordulhat, hogy a beszállítóik eltérő keverési arányokat alkalmaznak, és így a személyes véleményed helytelenül befolyásolja, hogy hol, melyikben volt több a számodra igazán megfelelő színből.

Olyan ez mintha az almát hasonlítanánk össze a körtével. Ám ha összehasonlíthatod az eltérő forrásokból származó, ám azonos összetételű, tehát tiszta zölde(ke)t, akkor ugyanazt a terméket fogod összehasonlítani ugyanabban az arányításban, és így megtudod, kinek jobb minőségű a Te szempontjaid,elvárásaid szerint a terméke.

Garantáljuk, hogy termékeink tisztán organikusak és 100%-ban laboratóriumban teszteltek. Az ár megfizethető a termékek minőségének feláldozása nélkül. A Kratom feldolgozásához használt létesítmények megfelelnek a legmagasabb minőségi, higiéniai követelményeknek. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy munkatársaink védőruhát viselnek és kizárólag rozsdamentes acél gépeket használnak termékeink feldolgozásához.

Termékeink minőségének garantálása érdekében minden termékünket laboratóriumban teszteljük, független intézményben. E laboratóriumban tesztelik termékeinket minden lehetséges szennyeződésre, mint például nehézfémek,szalmonella, e.coli baktériumok és még sok más további kórokozó. Azt is ellenőrizzük, hogy használtak-e a termesztés vagy feldolgozás során rovarirtókat. Ezen felül ellenőrizzük a fő alkaloidok, a Mitragynine és a7-Hydroxymitragynine tartalmát.

Csak 100% finomra őrölt kratomot árusítunk. Folyamatosan, mindenfajta adalék vagy egyéb bele nem illő anyagnélkül.

Az általunk forgalmazott kratom mindig vad, és soha nem szedik 3 év alatti fákról. Ez azért van, mert a fiatal kratomfák még nem olyan erősek, mint azöreg fák. A szokásos és bevált beszerzési területeinken a fák átlagmagassága 10 méter felett van, ami szép kort jelez, és nagyobb a garancia arra, hogy a levelek erősek, így a belőlük készülő termék hatóanyagtartalma magasabb. 

Kratom keverési arányok

Eredeti Indonéz receptúra

Az általunk forgalmazott tiszta kratomokból az alábbi táblázat alapján kikeverhetőek az alábbi Kratom szín fajták:

Maeng da Green: 80% Green + 20% Red

Malay Green: 85% Green + 15% Red

Maeng da Green Extra: 90%  Super Green + 10% Red

Bali Green: 85% Green + 15% White

Borneo Green: 90% Green + 10% Red

Sumatra Green: hamarosan...

Dragon Green: 95% Green + 5% Red

Elephant Green: 85% Green + 10% White + 5% Red

Kapuas Green: 90% Green + 10% White

Maeng da White: 80% White + 20% Red

Bali White: 85% White + 15% Green

Borneo White: 80% White + 10% Green + 10% Red

Elephant White: 85% White +15% Red

Thai White: 85% White + 15% Red Fermented

Kapuas White: 80% White + 15% Red + 5% Red Fermented 

Maeng da Red: 50% Red Fermented + 50% Green

Bali Red: 60% Red Fermented + 30% Green + 10% White

Borneo Red: 75% Red Fermented + 25% Red

Dragon Red: 65% Red Fermented + 15% Red + 20% Green

Kapuas Red: 65% Red Fermented + 20% Green + 15% White

Maeng da Gold: 50% Green + 50% White

Maeng da Yellow: 50% Green + 50% Red

Kapcsolat

Közösségi média