KratomKing

100% pure organic Mitragyna Speciosa 

Miért a KratomKing?

Miért a KratomKing?

Szinte az összes fellelhető kratom, amelyet jelenleg szabadon vásárolhatszaz interneten, kizárólag Indonéziából származik, különösen Borneóból.

A Kratom ugyan másországokban is megterem, ám ezekben az országokban tilos az exportja.

Tehát ha kratomotészrevételezel a neten egy Indonéziától (Borneótól) eltérő származási országvagy terület nevével fémjelezve, az nagy valószínűséggel csak marketing-fogás.

Indonéziában mindenkratom a „Mitragyna” nemzetségbe tartozó „Mitragyna speciosa” növény leveleibőlszármazik. Olyan országokban, mint pl. Thaiföld vagy Vietnam, találhatunk aMitragyna nemzetséghez tartozó más növényeket is, de ezek a tilalmak miatt nemelérhetők a piacon.

Tehát ha egy „Thai”, „Vietnam”,„Bali” nevű kratommal találkozol, vagy „Maeng Da”, „Kapuas”, „Elephant”, „Dragon”stb. fantázianevűvel, akkor is ugyanazt a növényt fogod megkapni. Ezek azelnevezések csupán csak az egyes színek százalékos arányát jelzik a kratomban,ezek ugyanis mind keverékek. Csak a szín az egyetlen tényező, amimegkülönbözteti egymástól a kratomokat.

Az eljárás akövetkezőképpen néz ki: a „Mitragyna speciosa” leveleit összegyűjtik ésfeldolgozzák. A feldolgozás típusának megfelelően az alábbi termékeketkaphatjuk:

Zöld kratom: Aleveleket összegyűjtik és szárítják. Utána összezúzzák és darálják.

Szuper zöld kratom: Aleveleket összegyűjtik és először beltéren szárítják, utána összezúzzák ésdarálják. A por színe élénkebb, és a mitragyinin tartalma 0.2%-0.4%-kalmagasabb.

Piros kratom: A vörösvénájú leveleket összegyűjtik és szárítják. Ezt követően összezúzzák ésdarálják. A por ugyan zöld színű, de vörös erezetű levelekből származik.

Szuper piros (Bentuangie)kratom: A leveleket leszedik, műanyag zacskókba helyezik, és néhány napigerjesztik. Ezután megszárítják, majd összetörik és leőrlik.

Sárga kratom: Azeljárás ugyanaz, mint a vörös kratomnál, csak rövidebb az erjesztési idő.

Fehér kratom: Ez akratom a zöld és egy kis vörös keveréke, a levelek ereivel együtt, amelyek afehér kratom sajátosságait adják. A levélvénák nem illeszkedhetnek megfelelőenmás kratom színekhez, de ez az indonéz szállítótól függ. A jobb minőségű erekelkülönülnek a levelektől, majd ezeket az ereket hozzáadják a fehér kratomhoz.

A feldolgozástípusával szerzi meg tehát a kratom a színét és a sajátosságait.

Mint írtuk fentebb, aszín az egyetlen dolog, ami megkülönbözteti a kratomokat egymástól.Természetesen találhatunk különbségeket a biztonságban, az őrlés minőségében, asterilizálás módjában és hasonlókban is. Az Indonézián kívüli országok vagyterületek neveivel ellátott karatomok – mint pl. „Borneo” – csak marketingcélokat szolgálnak, és az olyan elnevezések, mint mondjuk a „Maeng Da” szintúgymarketing-szempontokat takarnak. Csupán az egyes színek százalékos arányáthivatottak jelezni a kratomban, ezek ugyanis keverékek. Egyszerű keverékek.

Mi, ha zöld kratomotküldünk, akkor 100%-ban zöldet küldünk. De ha példának okáért „Maeng Da Green”elnevezésűt rendelsz valakitől, akkor valójában 80% zöld és 20% vörös kratomkeverékét kapod meg. Ha pedig „Bali Red” fantázianevű kratomot rendelsz, azvalójában 60%-ban Red Fermented, 30%-ban zöld és 10%-ban fehér kratomottartalmaz.

Az indonéz beszállítókígy járnak el, hogy nagyobb mennyiségű termékhez jussanak. Ugyanakkor mindenszállító másként keveri, és a legtöbben nem is teszik közzé a százalékosarányokat. A viszonteladók hazánkban vagy más országokban főként két okbólértékesítik így tovább: egyrészt ugyanazon okból, mint az indonéz beszállítók –vagyis marketing-szempontok mentén –, másrészt pedig tudatlanságból, vagyisazért, mert egész egyszerűen nem rendelkeznek ezekkel a lényeges információkkal.

A keverékek ugyanakkortöbb okból is problémásak lehetnek számodra:

Például nem tudod,melyik szín „illik” igazán Hozzád. A kratom ugyanis nagyon egyéni, ezért fontosmegtalálni a megfelelő színűt, ami a számodra ideális és elvárt hatástképviseli. Ha nem vagy kellően informált olyan színekre fogsz feleslegesenkölteni, amelyekre valójában nem szeretnél, mert nincs is rájuk szükséged.Mondjuk, ha kizárólag zöld kratomot szeretnél, ez nem lehetséges a keverékesmegoldásokkal.

Ezen okok miattelveszítheted a rálátást és vele az irányítást az egyes szállítókösszehasonlítása felett. Ha összeveted például a „Honza” és a „Pepa Maeng DaGreen”-jét, akkor ez – mondhatjuk – tisztességtelen, de legalábbis pontatlanösszehasonlítás, mert előfordulhat, hogy a beszállítóik eltérő keverésiarányokat alkalmaznak, és így a személyes véleményed helytelenül befolyásolja,hogy hol, melyikben volt több a számodra igazán megfelelő színből.

Olyan ez mintha az almát hasonlítanánk össze a körtével. Ám haösszehasonlíthatod az eltérő forrásokból származó, ám azonos összetételű, teháttiszta zölde(ke)t, akkor ugyanazt a terméket fogod összehasonlítani ugyanabbanaz arányításban, és így megtudod, kinek jobb minőségű a Te szempontjaid,elvárásaid szerint a terméke.

Garantáljuk, hogy termékeink tisztán organikusak és 100%-ban laboratóriumban teszteltek. Az ár megfizethető a termékek minőségének feláldozása nélkül. A Kratom feldolgozásához használt létesítmények megfelelnek a legmagasabb minőségi, higiéniai követelményeknek. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy munkatársaink védőruhát viselnek és kizárólag rozsdamentes acél gépeket használnak termékeink feldolgozásához.

Termékeink minőségének garantálása érdekében minden termékünket laboratóriumban teszteljük, független intézményben. E laboratóriumban tesztelik termékeinket minden lehetséges szennyeződésre, mint például nehézfémek,szalmonella, e.coli baktériumok és még sok más további kórokozó. Azt is ellenőrizzük, hogy használtak-e a termesztés vagy feldolgozás során rovarirtókat. Ezen felül ellenőrizzük a fő alkaloidok, a Mitragynine és a7-Hydroxymitragynine tartalmát.

Csak 100% finomra őrölt kratomot árusítunk. Folyamatosan, mindenfajta adalék vagy egyéb bele nem illő anyagnélkül.

Az általunk forgalmazott kratom mindig vad, és soha nem szedik 3 év alatti fákról. Ez azért van, mert a fiatal kratomfák még nem olyan erősek, mint azöreg fák. A szokásos és bevált beszerzési területeinken a fák átlagmagassága 10 méter felett van, ami szép kort jelez, és nagyobb a garancia arra, hogy a levelek erősek, így a belőlük készülő termék hatóanyagtartalma magasabb. 

Kratom keverési arányok

Eredeti Indonéz receptúra

Az általunk forgalmazott tiszta kratomokból az alábbi táblázat alapján kikeverhetőek az alábbi Kratom szín fajták:

Maeng da Green: 80% Green + 20% Red

Malay Green: 85% Green + 15% Red

Maeng da Green Extra: 90%  Super Green + 10% Red

Bali Green: 85% Green + 15% White

Borneo Green: 90% Green + 10% Red

Sumatra Green: hamarosan...

Dragon Green: 95% Green + 5% Red

Elephant Green: 85% Green + 10% White + 5% Red

Kapuas Green: 90% Green + 10% White

Maeng da White: 80% White + 20% Red

Bali White: 85% White + 15% Green

Borneo White: 80% White + 10% Green + 10% Red

Elephant White: 85% White +15% Red

Thai White: 85% White + 15% Red Fermented

Kapuas White: 80% White + 15% Red + 5% Red Fermented 

Maeng da Red: 50% Red Fermented + 50% Green

Bali Red: 60% Red Fermented + 30% Green + 10% White

Borneo Red: 75% Red Fermented + 25% Red

Dragon Red: 65% Red Fermented + 15% Red + 20% Green

Kapuas Red: 65% Red Fermented + 20% Green + 15% White

Maeng da Gold: 50% Green + 50% White

Maeng da Yellow: 50% Green + 50% Red